Glutenfria våfflor och vår

   

Ni vet väl om att det är våffeldagen idag va? Ni våfflar väl loss? Det bästa med våfflor är att de kan ätas som mat, fika och efterrätt beroende på vilket humör en är på. Jag tycker det är sjukt gott med dill, rödlök, gräddfil och örtsalt på en våffla. Men självklart funkar det lika bra med jordgubbssylt och grädde om jag vill ha något sött. Ja, ni vet. Det är ju bara fantasin som sätter gränser. Jag har tidigare bloggat om det bästa receptet på våfflor. De är dessutom glutenfria. Vill du ha dem laktosfria byter du ju helt enkelt ut smör och mjölk mot laktosfria varianter. Så passar dina våfflor till ännu fler=) Du hittar receptet till de BÄSTA VÅFFLORNA här. 

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>